Cheat Engine İle Irk Kodumuzu Bulup Değiştirmeyi Göstericem Size İlk Olarak Daha Önce Yaptıgım Yazılı anlatım
Alıntı :
Şimdi Cheat Engine Olayını Anlatıyım Mantık Olarak Kolaydır Ama Uskodaki Gibi ares1-diez1 Olmadığından Biraz Uğraştırcaktır Ben Şöyle Yapıyorum 2 Tane Ayrı Ayrı İd Sifre Acıyorum ve Birine Orc Birini Karus Yapıyorum Sonra İlk Olarak Cheat Engine İle Karus İd Sifreye Girip Char Select Ekranında CE'den 1 Diye Aratıyorum(Karus'a Girdiğim İçin) Baya Bişi Buluyor Sonra Alt+F4 Atıp Human İd Sifreye Girip Char Select Ekranında CE'ye Döndüğümde Tüm 1 Diye Buldukları ?? Olduğundan Tekrar Yukardan Ko.exe yi Seçince Size "Start new scan " Diye Bir Soru Soruyor ve Biz Buna No Olarak Cevap Verince Önceki Arattıgımız 1 Değerleri Geliyor Bu Sefer Value'ye 2 Yazıp "Next Scan" a Basıyoruz ve Orda Çıkanların Sayısı Azalıyor Böyle Sıra Sıra Irk Değiştirip Arama Sonucunda 1 Kod Kalana Kadar Yapın O Sizin Irk Kodunuzdur Yani Sürekli Karus Oldunuz 1 Diye Arattınız Human Oldunuz 2 Diye Arattınız Ve O Sizin Irkınızki Surekli Size Ayak Uydurdu Nese Bu Kodu Yukardan Save Yapalım Sonrada Kullanmak İçin Sonra Npc Keseceğiniz Chara Girip Tekrar Ko.exe'yi Seçerseniz O Zaten Otomatik Olarak Irkınızı Yazcaktır Bidaha Bişi Aratmanıza Gerek Yoktur Oyuna Girip O Kodu Aşşağı Alıp Atıyorum Karussanız Orası 1 Olcaktır Herzaman Alta Aldıgınızda O Konu Çift Tıklayarak Orayı 2 Yaparak Mantıken Human Olmuşsunuz Sayılır ve Npc'e R Vurabilirsiniz
Şimdide Resimli Anlatıma Geçelim
İlk Olarak Cheat Engineyi Açıp Sol Yukardaki Bilgisayar Resmine Tıklayıp Knightonline.exe yi Seçiyouz ve Karus Charımıza Girip Character Select Ekranında Cheat Engineye Dönüoruz ve Karusa Girdiğimiz İçin 1 Yazıp Aratıyoruz ve Sol Yanda Bulduklarını Bize Gösteriyor
Şimdi KArus Charımızdan Çıkıp Humana Giriyoruz ve Tekrar Bilgisayardan Ko.exe'yi Seçiyoruz Bize "Start new scan ?" Diye Birşey soruyor Buna Cancel Diyoruz Sonra Human Charımızın Character Select Ekranında CE'de Value ye 2 Yazıp Next scan'a Basıyoruz Ve Solda Çoğu Değer Kayboluyor
Şimdi Tekrar Karusa Girip Aynı İşlemleri Yapıyoruz Valueye 1 Yazıp Aratıyoruz Ve Biraz Daha Azalmış Oluyor Çıkanlar Böyle Böyle Değerler Az Kalana Kadar Yapıoruz
Şimdi Değerler Az Kalana KAdar Sürekli Irk Değiştirerek Dediklerimi Uyguladınız ve 5-6 Tane Kaldı