ÖNCELİKLE BU PAYLAŞIMI ByQp YAPMIŞTIR. ÇoK ÖNCEDEN PAYLAŞILDI AMA BİLMEYEN VARSA VEYA İSTEYEN İÇİN ARŞİVDE KALMIŞ PAYLAŞAYIM DEDİM... __________________________________________________ _____________
Fazla söze gerek yok 0 herşeyi sorunsuz şekilde resimlerde görüceksinz: __________________________________________________ 1)Çarı kurarken hiç bir sorunla karşılaşmıyoruz.Tıpkı usko gibi saçını hatta yüzünü bile istediğimiz şekilde seçebiliyoruz.
2)Çara girme ekranın çarı kurdukdan sonra hiç bir sorunla karşılaşmıyoruz birebir aynı
3)Çar oyundayken çıplak halinde hiçbir şekilde bug yok.Altı gözüküyo saçları yerinde.Hareketleri normal.
4)Shelleri giydiğimizde hiç bir sorun olmuyor.Birebir aynı.En önemlisi pad gözüküyor (:
5)Skill vuruşları(nova atarken vb)birebir usko,
Shellerin yanında adream server ve chitinli serverlar için chitinleri de hazırladım buyrun indirin (:
Fpler(crystaller) de linke eklendi.
Ve Valky Armor ile Paper kıyafetler sorunsuz birşekilde eklendi.Valkyinin datalarını yazan arkadaşın yaptığı farklı bir kod nedeniyle daha önce bulamamışdım.Fakat onu da bulduk (:
İstek üzerine kız magein valky armorunu bahamut ve grypon armorlarla değiştirebilcek bir patch daha hazırladım görüntü olarak kim neyi beyenirse onu kullansın.Ben pek fazla haz etmem ama sizin bilceğiniz iş (:Artık yapılcak daha başka bişey kalmadı sanırsam