demdem2 .
National Point : 10 Leader Point : 135274 Mesaj Sayısı : 160 Kayıt tarihi : 27/06/10
| Konu: [Paylaşım] World Of Games Manner Database ( Türkiye'de İlk Manner Database ) C.tesi Tem. 03, 2010 12:53 pm | |
| ALINTIDIR TSKLER. YILMAZ
Merhabalar ,
Birkaç Ay Önce Aktif Ettiğimiz Ancak İstemedigimiz Sebeplerden Ötürü Calısmalarını ve Aktifligini Durdurdugumuz World Of Games Oyun Sunucularının Manner Sistemini Paylasıyorum .
Bayagı Bir Süre Geçtiği İçin Database'nin Son Hali Neydi Ne Değildi Tam Hatırlamıyorum Benim Pek İşim Kalmadı Ancak Herşeyi İçerisinde İndirir Bakarsınız . Özelliklerine Geçersek[/b] Oto İtemli Başlangıç :
Chitin Set +6 , +10 Str / Hp / Hp&Mp / Dex Takılar Classa Göre Md +6 / Glave +6 / Elixer +6(Flame/Glacier/Lr)
<blockquote><blockquote><blockquote> Npc'den 61 LvL'a Direk Atlama ( Npc Resmi Aşağıdadır )
Özel Manner Kasma Slotları : ( Slotlar'ın Resmi Aşağıdadır )
Level Sınırı 70 Tir! Kasması Zor Ve Eğlencelidir!
Level Kasarken Hem Pk Atmak & Hem İTem Yapmak & Hem Slot Basma Zevki Sadece Bu Database'de Ve Sadece Bizde !
Skilleri %100 Eşit Ve İtem Yapması Bir Okadar Zevklidir..</blockquote></blockquote></blockquote>
İtem Yapmak İçin Bknz :
Cz'De Slottan 35k Manner Kağıdı Kastınız Gidip Maradonda Npcde Kırdırdınız ( Resim Aşağıdadır ) 35k Manner Sahip Olduktan Sonra, İster Shell Set +8, İster Raptor, Shard, Darkvane, HellBreaker, Dol, Chitin Shield, Hell Blood, Ve Aklıma Gelmiyen Tüm Myko İtemleri'ni Alabilirsiniz. Tabiki Hepsi 35k Manner Degildir!!..
Örnek Olarak İstenilen Manner İtemler..
(15k Demek 15000 Demektir Teker Teker Uğraşmadım)
- Dark
Vane : 15k Manner
- Hell Breaker : 15k
Manner
- Ring Of Life : 25k
Manner
- Ring Of Course : 25k Manner
- İron Belt : 45k
Manner
- İron Neck : 45k
Manner
- Shard : 15k
Manner
</li> </li> Ve Böylece Uzar Gider.. Oyunda Detaylıca Görebilirsiniz..
Çıkan Droplar : <blockquote><blockquote> Give Me Manner (50-100) : 50 Ve 100 Lük Manner Kağıdı Çıkmaktadır!
Bütün Bosslar : Özel 500 Manner Kağıdı Çıkmaktadır!
Golem : 50 Manner Kağıdı Çıkmaktadır
Upgrade System :
Upgrade System Bulunmamaktadır! Sadece Mannerla İtem Alabilirsiniz!
</blockquote></blockquote> Slottan Ve Npc'den Resimler :
Database & MAP Link ;
File Upload - File Sharing Service - Dedicated Server | |
|