Expert Usko V.5 ZOR DB [ RonarklandBase-Ardream-BDW-CZ-Krwz-BF-Ordears Savas -] 1453
Yazar
National Point : 10 Leader Point : 135274 Mesaj Sayısı : 160 Kayıt tarihi : 27/06/10
Konu: Expert Usko V.5 ZOR DB [ RonarklandBase-Ardream-BDW-CZ-Krwz-BF-Ordears Savas -] 1453 C.tesi Tem. 03, 2010 12:57 pm
Expert v5 Database Sadece SQL 2005 İle Çalişmaktadir
Expert v3 Database Tamamen Fixlenip v5 Surumu Olarak Sizlere Sunuyorum Ek Olarak Supriz Özellikler Zamanım Olsa Resimli Sekilde Sıze Verecektim Kurun Gorun İyi Forumlar Chaos Cok Yakında Kanatlar Yapılıyor
Oncelıkle Iyı Aksamlar Arkdasın Daha Once Para Ile Aldıgı Bu Database DB Dekı Sorunlara Karsılık Destek Verılmedıgınden Database Sorunlarını Kendım Fıxledım ve Forumda Paylasıorum
DB Kullanacaklar Arkdaslar Dıkkatle Okusun:Bu Db Kullananlar Xskıp ve ya Soacs28 Kullansınlar Gıdıpde Sacma Sapan Hıle Gecen Fıleslerle Acarsanız Bı Anlamı Olmıyuacagını Dusundum ve DB Dekı Zone Gırıs LvL Lerini Kısıtlamadım Sonra Demeyın 10 LvL De Cz Gıdıos Fln Dıe Msnden Yazıorsunuz O Sızın Ebenezıerınızla Alakalı Kullandıgın Ebenezerın Ne oldugunu Bılmıorsunuz Ne ıse Yaradıgını Bılmıorsunuz Sw Kurmaya Calıosunuz Sonra 2 Gun Sonra Mort Acacaksanız Adam Gıbı Acıcaksınız Iyı Forumlar Bıraz Sert Cıktım AMa Ksra bakmayın Bılgısız Adamlar Gelısı Gusel Yazılar Yazıor Msnden Neyın Ne Oldugunu Arastırın Gelın
*1 LwL 100 NP Başlangıç * Oyun İçin Grade ve Symbol Güncelleme * Sorunsuz Usko Maradon * Sorunsuz Usko NPC * Andream Eklidir.İsim Geçer * İtem Rental l İtem Kiralama Sistemi * Stat l Aly l Irk Seçme Bugları Asla Yoktur * Krallık Sistemi 0 Sorunsuzdur.Ayda Birkez Kral Seçilir * Sorunsuz CSW l Momumenti Kesin Irk Kazanıyor * Tüm Skiller Eşit Değerde Olup Sorunsuz Çalışmaktadır * Bifrost'ta NPC ler ve Monsterler Eklidir I Cz'den Gidilmektedir * Tüm 1705 l Kroe l Japko l Krowaz l Bf İtemleri Eklidir * Rebith Sistemi Eklidir.Upgrade Olanağı * Tüm İtemler Sorunsuzca Upgrade Olmaktadır * Dark Land Eklidir l Sorunsuz NPC l Sorunsuz İsim Geçmektedir l GameServer Dahilinde * Chaotic Generator Mevcuttur l Gem ve Fragment İtemlerini Kırdırmaya Yarar * Forgetten Temple Sorunsuz Monster Doğurmaktadır * 70 Görevleri Mevcuttur l Bir Kere Yapılmaktadır * Sorunsuz Lunar War l Dark Lunar l Snow War l CSW Savaşları * Sorunsuz Usko Slotları l Partysiz Exp Kasmak Zordur * Delos Savaşı Sorunsuzdur l Kazanan Clanın Bayrağı Delosda Yer Alır * Premium Sistemi Eklidir l PUS & İnvectory Sistemi İle Satılabilir * İtem Kitleme Sistemi Mevcuttur l 1m Karşılığında İtem Kiralanmaktadır * NP Alımı 50 Lw Olarak Ayarlandı l NPT Engellemek İçin * Premium'u Olan Kişiye 2 Kat Exp Gelmektedir l 1 Adet Trina Vermektedir * Stone Of Walkry Alarak NPC Den Walkry Alabilirsiniz l Usko Tarzı * Türkçe Karakter Düpesi Fixlenmiştir l Seri Skill Fix * Süreli Gm Sistemi Eklidir * Tek Kodla Tüm Serverl Güncelleme Sistemi * ve Sayamıyacağım Birçok Özellik Bu Databasede Buluşuyor
Fotoları Zamanım Olmadıgı Icın Alıntı Yaptım 1 kacını Ztn db Kurunca Goreceksınız Vıdeolu Hazırlama yapacaktım Movie Maker da sorun oldugundan bır an once paylasıyım Dedım Aceleye Geldi
Lınklere Gecelım
DATA BASE DENEMEK ISTEYEN OLURSA MSN EKLESIN TEST ETMESI ICIN HAZIR KURULU PC DEN ACIYIM OYUNU GORSUN KURU GURULTU YAPMANIN ANLAMI YOK EMEGE SAYGI LUTFEN
Database : File Upload - File Sharing Service - Dedicated Server 3 Tane Database koydum Icıne Usko1 I Kurmanızı Tavsiye Ederim Eger Sorun Cıkarırsa Buyuk Ihtımal Fıleslerden yapacaktır onun ıcın usko2 sonra usko 3 seklınde denersenız sevınırım Ek olarak Sorun Olursa Msnden Bildirin Expert v5 Database Sadece SQL 2005 İle Çalişmaktadir
Rar şifresi : expertdatabase
Expert Usko V.5 ZOR DB [ RonarklandBase-Ardream-BDW-CZ-Krwz-BF-Ordears Savas -] 1453