National Point : 0 Leader Point : 131075 Mesaj Sayısı : 3 Kayıt tarihi : 20/07/10
Konu: | PWP - KE Online | Pk Database | GameGuard Korumalı | Salı Tem. 20, 2010 9:08 am
Serverimiz Lisansli Game Guard Ile Korunmaktadir ip=212.95.40.91 Serverimizin Forumu Mevcuttur = 212. 95. 40. 91 24 Saat Online Sunucumuzla Tekrar Hizmetteyiz Hersey Siz UserLerimiz icindir ... !! SaygıLar..!
¦ Öncelikle 83 LvL Itemli Baslangiç. 500 np ¦ 83/1 Exp [LeveL Siniri 83] ¦ Seri R Fix. ¦ Savas Bugu Fix. ¦ Seri Sc Engelli. ¦ Oto Grade ¦ Ilk 5 Clan Oto G1 Ilk 10 Clan Oto g2 Ilk 15 Clan Oto g3. ¦ Dragon Sheller Ve Normal Shellerin Defanslari Aynidir.] ¦ Rogue master 20 Skilli aktif. ¦ Mage 75 Skilli Aktif. ¦ Stat Bugu Yok. ¦ Scler Sinirsiz ¦ Cz'de Degisik Bosslar Düsmekte Ve Np Vermektedir. ¦ 50 Kareli 50 Karesiz Toplam 100 Simge Verilecektir. ¦ Guard Towerlar Tam Zevk alicak sekilde. ¦ Krallik seçimleri oyun içi seçimlerle belirlenecektir. [Usko Stil] ¦ Server'a K Symbolu Eklenmistir 10 Karus'a 10 Human'a Verilmektedir.. ¦ Databasede Krowaz Itemleri Mevcuttur. ¦ Herkez Esit hiçbir Job üstün degildir. ¦ Tabi bunlar özelliklerin sadece bir bölümü daha sayamacagimiz kadar özelligi var
Merhaba Arkadaşlar Ben Bİr Userim Server Süper Çok Beyendikk Buyüzden Reklam Yapıyoruz Ben Amfetamin
Serverda 83 Kolay 70 e Kadar Worm tEKTE Lvl Sonradan 5 tanede 1 Lvl Kolay Yane Serverda Madellion görewi War Kırdıra Bİliorsun Takılar Ve itemler Kasada +9 Basmak Kolay +8 Weriyor İtemleri Kasada Uniqler +1 +2 Basılabiliyor %30 İhtimal Np Satenn Her ADam Kestiğinde 64 Np
Wariorlar Ve Priestler Acayip İş Yapıyor Server 'a HUman Lazım Biz bir Oluşum Yaptık BU Arada Serverda Userde YOk 5 K Kasan wAR 1 İncide Oda Atros Rioteden Server Daha Yeni Benim Herkezi Beklerim Sw Süper Şİmdide Ip : Wericem
ıp:212.95.40.91
NOT : (BEN SADECE USERİMM ) Desinq By Okan ( AMFETAMİN) ÖZENTİ OLMAYIN GENCLIK )